Flytta till Australien

Ska du flytta till Australien?
Att flytta till Australien är inte billigt. När du använder dig av www.internationell-flytt.se kan du begära offerter från upp till 6 olika företag, helt gratis! Genom att ta emot flera offerter kan du enkelt jämföra priser och tjänster från de olika firmorna och hitta den firman som erbjuder dig bäst service och pris för din flytt.

Varför ska du använda internationellflyfly.se för ditt internationella borttagning till Australien

– De rörliga företagen har många års erfarenhet av flyttning till Australien;
– Undvik stressen och låt de rörliga företagen göra det hårda arbetet;
– De har kontakter i Australien som kan göra ditt borttagning billigare.

Flytta till Australien

Folket, landet
Australien är ett mycket populärt land för människor att resa eller flytta till. Folk går till Australien för sin fantastiska blå himmel, solskenet och de vita sandstränderna. Förutom det stora klimatet och den naturliga skönheten finns det många möjligheter att hitta ett jobb i Australien.

Hitta populära jobb
Australien har en verklig brist på högkvalificerade personer inom många branscher, särskilt yrkesverksamma människor och vittnämndepersonal. Andra jobb som marknadsförare, ingenjörer, IT, media, gruvdrift, kommersiella tjänster (detaljhandel, bank mm) är också välbetalda jobb i Australien.

Invandring
Från och med den 1 juli 2011 har det övergripande färdiga migrationsprogrammet förändrats avsevärt. Poängtestet har ändrats, och listan över kvalificerade yrken och listan över tillstånd och territorier över kvalificerade yrken har också ändrats.

På grund av dessa förändringar är det första steget att beräkna poängen. Minsta poäng är 65 poäng enligt kriterierna. Nedan följer några grundläggande kontroller som hjälper dina totala poäng:

• Ålder
• Engelsk språkförmåga
• Kvalifikationer
• Nyligen arbetslivserfarenhet
Det andra steget är att kontrollera om ditt yrke är på listan över skickliga yrken. Dina poäng poäng och beskrivningen av yrket kommer att bli allvarligt övervägt och bestämt av Australian Migration Office.

Sjukförsäkring i Australien
Australien använder ett hälsosystem som är offentligt och finansieras av ett skaleringsskattesystem baserat på total skattepliktig inkomst. Den australiensiska regeringen uppmanar dock människor att ta ut privat sjukförsäkring för att släppa väntetider i det offentliga systemet och för valfria förfaranden.

Det finns ett internationellt avtal mellan Australien och ett antal andra länder inom folkhälsan där sjukvården kan tas emot inom offentliga sjukhus.

Australien är ett populärt resmål för flyttar från:

Våra internationella flyttfirmor

Våra internationella flyttfirmor kan underlätta din flyttstress. De har många års erfarenhet när det gäller att flytta till Australien. Vare sig du letar efter en flyttfirma med internationell flyttvana eller en firma med specifik vana av att flytta till Australien, så kan www.internationell-flytt.se hjälpa dig att hitta rätt företag för just dig.

100% obligationsfritt

Att använda www.internationell-flytt.se är helt gratis, och enkelt att använda. Fördelarna med att använda www.internationell-flytt.se är många. Genom ett enda knapptryck kommer vi att skicka dig upp till 6 offerter från internationella flyttfirmor, direkt till din mail.
Du kommer sedan att ta emot skräddarsydda erbjudanden från företagen inom kort. Den här tjänsten är helt kostnadsfri, så du har inget att förlora!

Recension

”Tak for at hjælpe os med at finde et flytende firma, der passer til vores ønsker. Vores kasser blev leveret meget hurtigt og movers var venlige.”
K. Adams, flytta från Dunedin till Australien 29/05/2017
Resultat: (9/10) 

”Jeg var meget nervøs for mit flyt til Australien, men takket være flytninger-internationale.dk var alt godt. Jeg fandt en fantastisk mover, godt arbejde!”
L. Whyzo, flytta från Singapore til Australien 22/07/2017
Resultat: (8/10) 

Är du ett rörligt företag?