Flytta till Brazil

Ska du flytta till Brazil?
Att flytta till Brazil är inte billigt. När du använder dig av www.internationell-flytt.se kan du begära offerter från upp till 6 olika företag, helt gratis! Genom att ta emot flera offerter kan du enkelt jämföra priser och tjänster från de olika firmorna och hitta den firman som erbjuder dig bäst service och pris för din flytt.

Varför ska du använda internationellflyfly.se för ditt internationella borttagning till Brazil

– De rörliga företagen har många års erfarenhet av flyttning till Brazil;
– Undvik stressen och låt de rörliga företagen göra det hårda arbetet;
– De har kontakter i Brazil som kan göra ditt borttagning billigare.

Flytta till Brazil

Om Brasilien
Invandring och Visa för Brasilien
Varje europeisk medborgare med ett giltigt pass i minst 180 dagar får resa till Brasilien.
Om du inte har uppehållstillstånd kan du stanna i högst 3 månader. Efter 3 månader kan du förlänga din vistelse i Brasilien i ytterligare 3 månader.
För att få permanent uppehållstillstånd måste du passa en av sju följande grupper:

Administratör, chef för en professionell eller affärsföretag
Nödvändiga dokument:
– Ha anställning från ett företag i Brasilien (eller en som ägs i Brasilien);
– Bevis på att du är en specialiserad arbetskraft som kommer att ge fördelar i teknik, produktivitet eller sociala aspekter;
– Bevis för att det utländska bolaget kommer att införa en investering på minst 200 000 US-dollar i anställningsbolaget per visum som begärs.

Administratör, chef eller chef för ett startföretag
Nödvändiga dokument:
– Bevis på att det utländska företaget har varit i drift i minst 5 år;
– Auktoriserad åklagare för att etablera företaget i Brasilien;
– Visumet kommer att vara i 2 år, efter det tidsperioden måste det utländska företaget kunna uppfylla minimikraven för investeringar eller arbetstillfällen.

Forskare eller specialist på hög nivå
Nödvändiga dokument:
– Bevis på en brasiliansk forskningsinstitution att de har intresse för forskarens tjänst;
– En curriculum vitae och lämpliga akademiska referenser och examensbevis.

Investerare
Denna visering erbjuds utlänningar som avser att investera medel i produktiv verksamhet (minst 50 000 USD). Den kommer i allmänhet att vara giltig i 5 år, efter vilken tidsperiod visumet kan förnyas om utlänningen kan bevisa för federal polis att han uppnått sin plan att anställa brasilianska anställda och visa sin investeringsplan.

Pensionär
Nödvändiga dokument:
– Bevis på den månatliga betalningen av ålderspension från ansvariga byrå;
– En bankdeklaration som visar månadsöverföringen över minst 200 000 US-dollar.

Äktenskap till en brasiliansk medborgare
Du måste skicka in en ansökan till justitiedepartementet eller till en brasiliansk förskonsamtygd. Invandrade tjänstemän besöker ditt hem för att försäkra att det inte handlar om ett ”bekvämt äktenskap”.

Forskare eller specialist på hög nivå
Som förälder eller föräldrar till ett brasilianskt barn får du en permanent visum. Ansökan ska göras till justitieministeriet eller till ett brasiliansk konsulat utomlands.

Arbetar i Brasilien
I Brasilien finns det nästan ingen arbetslöshet, men det finns många låginkomsttagare. Den månatliga minimilön är satt till 350 Reais (1 Dollar = 1,85 Reais). Om en brasilian är arbetslös får han en typ av arbetssökande ersättning för endast 6 månader. Efter den tiden förväntas medborgaren ha kunnat hitta ett nytt jobb, för då är stödet inte längre tillgängligt.
För att kunna arbeta i Brasilien behöver du myndigheternas krav. Din framtida arbetsgivare måste begära ett anställningsstillstånd från den ansvariga avdelningen för utplacering, så att du får starta ditt arbete.

Populära flyttar till Brasilien
Brasilien är ett populärt resmål för människor från USA, Storbritannien, Australien och Chile.

Våra internationella flyttfirmor

Våra internationella flyttfirmor kan underlätta din flyttstress. De har många års erfarenhet när det gäller att flytta till Brazil. Vare sig du letar efter en flyttfirma med internationell flyttvana eller en firma med specifik vana av att flytta till Spanien, så kan www.internationell-flytt.se hjälpa dig att hitta rätt företag för just dig.

100% obligationsfritt

Att använda www.internationell-flytt.se är helt gratis, och enkelt att använda. Fördelarna med att använda www.internationell-flytt.se är många. Genom ett enda knapptryck kommer vi att skicka dig upp till 6 offerter från internationella flyttfirmor, direkt till din mail.
Du kommer sedan att ta emot skräddarsydda erbjudanden från företagen inom kort. Den här tjänsten är helt kostnadsfri, så du har inget att förlora!

Recension

”En rörelse kommer med stor stress. Men de var snabba och professionella. De var också roliga och vänliga, det var en riktig framgång. Jag är väldigt glad !”
M. Van Wijk, flytta från Holland til Brazil 28/08/2017
Resultat: (9/10) 

”Min erfarenhet av www.internationell-flytt.se är fantastiskt! Jag har hittat ett fantastiskt flytande företag. www.internationell-flytt.se tack för din hjälpsamma hemsida !!”
P. Whyzo, flytta från Singapore til Brazil 22/07/2017
Resultat: (8/10) 

Är du ett rörligt företag?