Flytta till Danmark

Ska du flytta till Danmark?

Att flytta till Danmark är inte billigt. När du använder dig av www.internationell-flytt.se kan du begära offerter från upp till 6 olika företag, helt gratis! Genom att ta emot flera offerter kan du enkelt jämföra priser och tjänster från de olika firmorna och hitta den firman som erbjuder dig bäst service och pris för din flytt.

Varför ska du använda internationellflyfly.se för ditt internationella borttagning till Danmark

– De rörliga företagen har många års erfarenhet av flyttning till Danmark;
– Undvik stressen och låt de rörliga företagen göra det hårda arbetet;
– De har kontakter i Danmark som kan göra ditt borttagning billigare.

Flytta till Danmark

Danska CPR-nummer
Personer som vill arbeta i Danmark behöver få ett CPR-nummer, vilket gör att du är inskriven i personregisteret. Du ska bli registrerad inom 5 dagar efter att du anlänt till Danmark. I allmänhet tar det en till fyra veckor att göra kortet och du kommer att få det via post.

Arbetstillstånd i Danmark
Om du är en nordisk medborgare behöver du inte arbetstillstånd och är fritt att arbeta i Danmark. Men du behöver fortfarande HLR-nummer.

EU / EES-medborgare eller schweiziska medborgare behöver inte ansöka om visum / arbetstillstånd. För andra medborgare måste du tyvärr kontakta utlänningstjänsten för att ansöka om arbetstillstånd. Några nödvändiga dokument bör förberedas i förväg:

  • Uppehållstillstånd
  • Giltigt pass
  • Äktenskapsintyg (om du är gift)
  • Födelseattest (om du har barn)
  • Ditt eget födelseintyg
  • Bevis på din ursprungliga adress före Danmark
  • Bevis på din adress i Danmark
  • Jobb erbjudande

Danmark är populär för flyttar från:
Danmark är ett populärt resmål för personer från Storbritannien, USA och Spanien.

Våra internationella flyttfirmor

Våra internationella flyttfirmor kan underlätta din flyttstress. De har många års erfarenhet när det gäller att flytta till Danmark. Vare sig du letar efter en flyttfirma med internationell flyttvana eller en firma med specifik vana av att flytta till Danmark, så kan www.internationell-flytt.se hjälpa dig att hitta rätt företag för just dig.

100% obligationsfritt

Att använda www.internationell-flytt.se är helt gratis, och enkelt att använda. Fördelarna med att använda www.internationell-flytt.se är många. Genom ett enda knapptryck kommer vi att skicka dig upp till 6 offerter från internationella flyttfirmor, direkt till din mail.
Du kommer sedan att ta emot skräddarsydda erbjudanden från företagen inom kort. Den här tjänsten är helt kostnadsfri, så du har inget att förlora!

Recension

”Jag hittade ett bra likvida företag med flyttningar-internationale.dk. Jag trodde inte att ett drag skulle vara så stresslöst”
G. Johanson flytta från Norge till Danmark 29/07/2017
Resultat: (7/10) 

Min erfarenhet av www.internationell-flytt.se är fantastiskt! Jag har hittat ett fantastiskt flytande företag. www.internationell-flytt.se tack för din hjälpsamma hemsida !! ”
R. Jones flytta från Förenade Staterna till Danmark 13/06/2017
Resultat: (8/10) 

Är du ett rörligt företag?