Flytta till Grekland

Ska du flytta till Grekland?
Att flytta till Grekland är inte billigt. När du använder dig av www.internationell-flytt.se kan du begära offerter från upp till 6 olika företag, helt gratis! Genom att ta emot flera offerter kan du enkelt jämföra priser och tjänster från de olika firmorna och hitta den firman som erbjuder dig bäst service och pris för din flytt.

Varför ska du använda internationellflyfly.se för ditt internationella borttagning till Grekland

– De rörliga företagen har många års erfarenhet av flyttning till Grekland;
– Undvik stressen och låt de rörliga företagen göra det hårda arbetet;
– De har kontakter i Grekland som kan göra ditt borttagning billigare.

Flytta till Grekland

Greklands visumkrav
Om du överväger ett drag från ett EU-land till Grekland, kan du undvika många nödvändiga dokumentfrågor. Den största fördelen med ett sådant drag är att du inte behöver visum för ditt drag. Att flytta till Grekland kräver bara ett giltigt pass eller ID-kort.
Medborgare i USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland, Singapore, Malaysia, Kroatien och Sydkorea behöver inte visum, om de vistas i Grekland i högst tre månader. Passhavare från andra länder bör ansöka om visum via den grekiska ambassaden i sitt hemvist land.

Arbetstillstånd i Grekland
Kommer från ett av EU-länderna behöver du inte ett arbetstillstånd för att vara anställd i Grekland. Kommer från de flesta andra länder måste du få visum. Du kan ansöka om uppehållstillstånd / arbetstillstånd inom 30 dagar efter din ankomst till Grekland på kommunens lokalkontor.
Giltighetsperioden kan vara från en till (upp till) fem år. Det finns flera typer av arbetsvisum beroende på dina personliga omständigheter (egenföretagare, konsult, anställd, verkställande). Ansökan om arbetstillstånd förblir dock generell för alla typer.

Affärsmöjligheter i Grekland
Grekland har nyligen genomgått ett antal förändringar som har orsakat en viss instabilitet i ekonomin. Det finns emellertid fortfarande möjligheter och under en periodisk ekonomisk kris kan det faktiskt rena marknaderna i de gamla reglerna och skapa nya möjligheter. Därför finns det stora möjligheter att penetrera den grekiska marknaden. Det finns ett enormt fält för investeringar eller öppnande av nya företag. Eftersom arbetslösheten är över genomsnittet borde det inte vara något problem med att hitta anställda.

Hitta en lägenhet i Grekland
Grekland är ett populärt resmål när det gäller att köpa en fastighet. Det gynnsamma klimatet och det sociala och avslappnade livet är extremt tilltalande. Det kommer inte som någon överraskning att många väljer Grekland som destination för att spendera sin pension. Grekland har ett antal fördelar jämfört med några andra populära destinationer. Namnlösa: Kostnaden för att köpa egendom och reducerade levnadskostnader är nämligen ett attraktivt teckningskort för Grekland. Det enklaste sättet att hitta lägenheten är att titta på internet eller via byrån som ett alternativ.

Populära internationella drag till Grekland

Huvudsakligen människor från Australien och USA flyttar till Grekland.

Våra internationella flyttfirmor

Våra internationella flyttfirmor kan underlätta din flyttstress. De har många års erfarenhet när det gäller att flytta till Grekland. Vare sig du letar efter en flyttfirma med internationell flyttvana eller en firma med specifik vana av att flytta till Grekland, så kan www.internationell-flytt.se hjälpa dig att hitta rätt företag för just dig.

100% obligationsfritt

Att använda www.internationell-flytt.se är helt gratis, och enkelt att använda. Fördelarna med att använda www.internationell-flytt.se är många. Genom ett enda knapptryck kommer vi att skicka dig upp till 6 offerter från internationella flyttfirmor, direkt till din mail.
Du kommer sedan att ta emot skräddarsydda erbjudanden från företagen inom kort. Den här tjänsten är helt kostnadsfri, så du har inget att förlora!

Recension

”Bara en verksamhetsklass, bra personal, hårda arbetstagare och utmärkt valuta för pengarna!”
M. Michels flytta från Melbourne till Grekland 21/06/2017
Resultat: (9/10) 

”Du kan räkna med detta flyttföretag, de ger ett bra jobb! Jag är mer än glad. ”
P. Cloone flytta från Washington D.C. til Grekland 01/07/2017
Resultat: (8/10) 

Är du ett rörligt företag?