Flytta till Kanada

Ska du flytta till Kanada?
Att flytta till Kanada är inte billigt. När du använder dig av www.internationell-flytt.se kan du begära offerter från upp till 6 olika företag, helt gratis! Genom att ta emot flera offerter kan du enkelt jämföra priser och tjänster från de olika firmorna och hitta den firman som erbjuder dig bäst service och pris för din flytt.

Varför ska du använda internationellflyfly.se för ditt internationella borttagning till Kanada

– De rörliga företagen har många års erfarenhet av flyttning till Kanada;
– Undvik stressen och låt de rörliga företagen göra det hårda arbetet;
– De har kontakter i Kanada som kan göra ditt borttagning billigare.

Flytta till Kanada

Att göra ett internationellt drag är ett fantastiskt äventyr, men du kan enkelt se till att ditt internationella drag till Kanada görs så stressfri som möjligt med www.internationell-flytt.se. Kanada är ett stort land som erbjuder många spännande möjligheter för expats.
Totalt tio provinser och tre territorier, den totala befolkningen i Kanada är nästan 35 miljoner människor. Huvudstaden är Ottawa men den största staden är Toronto. Båda dessa städer finns i provinsen Ontario.

Bor och arbetar i Kanada
Det finns ett antal permanent bosatta kategorier för personer att ansöka om vilka inkluderar:

• Kompetent arbetstagare
• Kanadensisk erfarenhetsklass
• Investerare, entreprenörer och egenföretagare,
• Quebec utvalda kompetenta arbetare
• Provincial nominerade
• Sponsra din familj
Generellt sett är den kvalificerade arbetstagarkategorin det vanligaste alternativet för uppehållstillstånd i Kanada. Det är baserat på ett poängsystem för att utvärdera din behörighet. Din totala poäng efter utvärdering måste vara minst 67 poäng. De områden som utvärderas är kvalifikationer, arbetslivserfarenhet och dina förmågor på engelska (och franska).

Sjukvård i Kanada
Standarden för medicinsk behandling och vård i Kanada är mycket hög. Du kommer att behöva ansöka online för ett statligt medicinskt kort när du anländer till Kanada. Du måste ange ditt födelsecertifikat, giltigt pass samt ditt permanent boendekort som en del av din ansökan.

Sjukvård kan skilja sig åt mellan olika provinser och territorier i Kanada. Privat sjukförsäkring rekommenderas för expats som reser ofta. Att ha privat försäkring erbjuder den extra fördelen att väntetiden minskas jämfört med det offentliga systemet.

Kostnad för boende i Kanada
Jämfört med många andra länder är levnadskostnaderna i Kanada generellt sett billigare, men livskvaliteten i Kanada ligger konsekvent högt över hela världen. Detta gör det till ett mycket attraktivt alternativ för många att flytta till. Förutom bostadskostnaderna är de stora utgifterna för dagliga boende i Kanada gas (bensin), bilförsäkring, uppvärmningskostnader och skatter (44% av lönen).

Av alla områden i Kanada föreslås att de stora städerna Toronto och Vancouver i allmänhet är de dyrare städerna i Kanada. Den stora prisskillnaden är i kostnaden för bostäder.

Populära flyttningar till Kanada

Våra internationella flyttfirmor

Våra internationella flyttfirmor kan underlätta din flyttstress. De har många års erfarenhet när det gäller att flytta till Kanada. Vare sig du letar efter en flyttfirma med internationell flyttvana eller en firma med specifik vana av att flytta till Kanada, så kan www.internationell-flytt.se hjälpa dig att hitta rätt företag för just dig.

100% obligationsfritt

Att använda www.internationell-flytt.se är helt gratis, och enkelt att använda. Fördelarna med att använda www.internationell-flytt.se är många. Genom ett enda knapptryck kommer vi att skicka dig upp till 6 offerter från internationella flyttfirmor, direkt till din mail.
Du kommer sedan att ta emot skräddarsydda erbjudanden från företagen inom kort. Den här tjänsten är helt kostnadsfri, så du har inget att förlora!

Recension

”När du gör ett internationellt drag, tänk på många saker. En av de saker du kommer att glömma är att se till att du arbetar med bästa möjliga drag. www.internationell-flytt.se ta hand om det ”
H. Spector flytta från New York till Kanada 13/04/2017
Resultat: (8/10) 

”Det var väldigt lätt att jämföra citat. Det rörliga företaget som rörde oss var väldigt professionellt. Tack till alla. ”
F. Murphy flytta från Florida till Kanada 01/06/2017
Resultat: (7/10) 

Är du ett rörligt företag?