Flytta till Norge

Ska du flytta till Norge?
Att flytta till Norge är inte billigt. När du använder dig av www.internationell-flytt.se kan du begära offerter från upp till 6 olika företag, helt gratis! Genom att ta emot flera offerter kan du enkelt jämföra priser och tjänster från de olika firmorna och hitta den firman som erbjuder dig bäst service och pris för din flytt.

Varför ska du använda internationellflyfly.se för ditt internationella borttagning till Norge

– De rörliga företagen har många års erfarenhet av flyttning till Norge;
– Undvik stressen och låt de rörliga företagen göra det hårda arbetet;
– De har kontakter i Norge som kan göra ditt borttagning billigare.

Flytta till Norge

Berömt för sina fantastiska fjordar vid kusten, täcker Norge nästan en tredjedel av hela Skandinavien och ligger i norra västeuropa. Med en befolkning på nära fem miljoner människor är det ett av de minst tätbefolkade länderna i Europa. Huvudstaden och största staden i Norge är Oslo där de flesta nordmän bor. Valutan i Norge är kronan.
Norge delas upp i 19 län eller fylker, var och en med sitt eget administrativa centrum:

Akershus – Lørenskog Oslo – Oslo
Aust-Agder – Arendal Østfold – Moss
Buskerud – Drammen Rogaland – Stavanger
Finnmark – Vadsø Sogn og Fjordane – Leikanger
Hedmark – Hamar Sør-Trøndelag – Trondheim
Hordaland – Bergen Telemark – Skien
Møre og Romsdal – Molde Troms – Tromsø
Nordland – Bodø Vest-Agder – Kristiansand
Nord-Trøndelag – Steinkjer Vestfold – Tønsberg
Oppland – Lillehammer

Visakrav för Norge

Om du är innehavare av ett giltigt pass från ett Schengenland behöver du inte en särskild visum för att komma in i Norge. Ankomster som önskar stanna högst 90 dagar från en omfattande lista över godkända länder behöver inte visum för att komma in i Norge. Detta inkluderar passinnehavare från Australien, Kanada, Irland, Nya Zeeland, Storbritannien och USA.
Du bör alltid kolla med din lokala ambassad innan du reser någonstans internationellt för att se till att du har rätt pappersarbete för tull- och gränskontroll. Regler och regler är föremål för regelbunden förändring och skyldigheten är att resenären har rätt pappersarbete på dem.
Skulle du kräva visum för din resa till Norge finns det ett antal visumalternativ. Varje situation är annorlunda, så den typ du behöver kommer att vara beroende av dina personliga omständigheter. Följande lista innehåller de visumalternativ som finns tillgängliga för resor till Norge:

  • Besöksvisum för Norge och Schengenländerna (typ C)
  • Nödvisum för Norge
  • Visa för att ansöka om / vänta på beslut om ansökan om familjeinvandring (typ D)
  • Förlovade tillstånd
  • Föräldraillstånd Visa för personer som har beviljats uppehållstillstånd
  • Visa för kvalificerade arbetstagare (inträdesvisum)
  • Uppehållstillstånd för medicinsk behandling
  • Visa ansökan på uppdrag av artister
  • Visa för fritids segling i norska vatten
  • Flygplatstransitvisum (typ A)

Populära flyttningar till Norge

Norge är ett populärt internationellt resmål för människor från Storbritannien, Förenade Arabemiraten och Kanada.

Våra internationella flyttfirmor

Våra internationella flyttfirmor kan underlätta din flyttstress. De har många års erfarenhet när det gäller att flytta till Norge. Vare sig du letar efter en flyttfirma med internationell flyttvana eller en firma med specifik vana av att flytta till Norge, så kan www.internationell-flytt.se hjälpa dig att hitta rätt företag för just dig.

100% obligationsfritt

Att använda www.internationell-flytt.se är helt gratis, och enkelt att använda. Fördelarna med att använda www.internationell-flytt.se är många. Genom ett enda knapptryck kommer vi att skicka dig upp till 6 offerter från internationella flyttfirmor, direkt till din mail.
Du kommer sedan att ta emot skräddarsydda erbjudanden från företagen inom kort. Den här tjänsten är helt kostnadsfri, så du har inget att förlora!

Recension

”En rörelse kommer med stor stress. Men de var snabba och professionella. De var också roliga och vänliga, det var en riktig framgång. Jag är väldigt glad !! ”
K. Campbell flytta från Kanada till Norge 29/05/2017
Resultat: (8/10) 

”Vi letade efter ett flytande företag som kunde organisera vårt drag från Melbourne till Norge. Tack vare www.internationell-flytt.se har vi hittat ett mycket bra flyttföretag. ”
D. Paayson flytta från Melbourne till Norge 30/07/2017
Resultat: (9/10) 

 

Är du ett rörligt företag?