Flytta till Portugal

Ska du flytta till Portugal?
Att flytta till Portugal är inte billigt. När du använder dig av www.internationell-flytt.se kan du begära offerter från upp till 6 olika företag, helt gratis! Genom att ta emot flera offerter kan du enkelt jämföra priser och tjänster från de olika firmorna och hitta den firman som erbjuder dig bäst service och pris för din flytt.

Varför ska du använda internationellflyfly.se för ditt internationella borttagning till Portugal

– De rörliga företagen har många års erfarenhet av flyttning till Portugal;
– Undvik stressen och låt de rörliga företagen göra det hårda arbetet;
– De har kontakter i Portugal som kan göra ditt borttagning billigare.

Flytta till Portugal

Beläget i sydvästra Europa och täcker lite mer än 92 tusen kvadratkilometer, är den totala befolkningen i Portugal nästan 11 miljoner människor. Landet har två stora stadsområden, Porto och Lissabon, som är hemma för mer än hälften av landets befolkning (i de utökade storstadsområdena). Det finns 18 distrikt som utgör Portugals fastland, även om Portugal också har regionerna Madeira och Azorerna, vilka är skärgårdar i Atlanten utanför Portugals kust.
Beläget vid floden Tagus är Lissabon landets huvudstad och har en befolkning på över 3 miljoner människor. Det är hem för Vasco de Gama-bron, som är Europas längsta bro på bara drygt 17 kilometer.
Portugals officiella språk är portugisiskt, men i nordöstra delen av landet talas Mirandese och erkänns officiellt. Portugals nationella valuta är euron.
Climate of Portugal
Portugal has a Mediterranean climate with hot and dry summers and mild but wet winters, with an average annual rainfall of about 3,000 mm per year.
Portugals ekonomi
Resor och turism är en viktig industri för Portugal, och landet välkomnar cirka 13 miljoner besökare från internationella länder varje år. Portugal är en av världens största tillverkare av kork och en av Europas största kopparproducenter. I allmänhet är den genomsnittliga lönen i Portugal mycket låg jämfört med andra västeuropeiska länder.

 

Våra internationella flyttfirmor

Våra internationella flyttfirmor kan underlätta din flyttstress. De har många års erfarenhet när det gäller att flytta till Portugal. Vare sig du letar efter en flyttfirma med internationell flyttvana eller en firma med specifik vana av att flytta till Portugal, så kan www.internationell-flytt.se hjälpa dig att hitta rätt företag för just dig.

100% obligationsfritt

Att använda www.internationell-flytt.se är helt gratis, och enkelt att använda. Fördelarna med att använda www.internationell-flytt.se är många. Genom ett enda knapptryck kommer vi att skicka dig upp till 6 offerter från internationella flyttfirmor, direkt till din mail.
Du kommer sedan att ta emot skräddarsydda erbjudanden från företagen inom kort. Den här tjänsten är helt kostnadsfri, så du har inget att förlora!

Recension

”Du kan bara berömma denna jämförelsessida om du vill flytta billigt och bara vill ha bra service och kvalitet du behöver för att göra ditt flöde eller transport av detta företag”
G. Heckers flyttade från Madrid till Portugal 13/08/2017
Resultat: (7/10) 

”Vår akuta rörelse organiserades idag vid www.internationell-flytt.se, och jag är mer än glad, flytten har varit jämn och stressig och på kort sikt! Vi kommer definitivt att rekommendera dig inom vår cirkel. ”
D. Önskar flyttat från London till Portugal 18/07/2017
Resultat: (9/10) 

Är du ett rörligt företag?