Flytta till Schweiz

Ska du flytta till Schweiz?
Att flytta till Schweiz är inte billigt. När du använder dig av www.internationell-flytt.se kan du begära offerter från upp till 6 olika företag, helt gratis! Genom att ta emot flera offerter kan du enkelt jämföra priser och tjänster från de olika firmorna och hitta den firman som erbjuder dig bäst service och pris för din flytt.

Varför ska du använda internationellflyfly.se för ditt internationella borttagning till Schweiz

– De rörliga företagen har många års erfarenhet av flyttning till Schweiz;
– Undvik stressen och låt de rörliga företagen göra det hårda arbetet;
– De har kontakter i Schweiz som kan göra ditt borttagning billigare.

Flytta till Schweiz

Schweiz är ett extremt populärt resmål för människor att flytta till. Att veta några viktiga aspekter om Schweiz kan vara till hjälp för din omlokalisering.Språk i Schweiz

Språk i Schweiz
Schweiz erkänner fyra officiella språk, nämligen schweiziska tyska, italienska, franska och romanska. Tyska är det mest talade språket i Schweiz. Dessutom är de flesta etiketter och offentliga meddelanden på tyska. Franska talas i större utsträckning i västra Schweiz. Italienska talas i Ticino och södra Schweiz. Engelska används också i stor utsträckning i Schweiz, särskilt i affärsaspekter.

Jobb i Schweiz
Människor som vill arbeta i Schweiz måste vara högkvalificerade och högutbildade. IT- och finanssektorns branscher är mestadels fyllda med utländska medborgare. Schweiz har brist på bioteknologer, advokater och tyska språklärare.

Sjukvård i Schweiz
Sjukvård i Schweiz anses vara den bästa i världen. De flesta EU-länder har ömsesidiga medicinska avtal med Schweiz. Det innebär att EU-medborgare kan utnyttja det schweiziska hälsovårdssystemet med ett EHIC-kort. Utländska medborgare måste organisera sin sjukförsäkring inom tre månader i Schweiz.
Observera att sjukförsäkring i Schweiz behöver ordnas separat för familjemedlemmar.
I Schweiz är CSS det största sjukförsäkringsbolaget.

Populära flyttningar till Schweiz
Schweiz är ett populärt resmål för människor från USA, Storbritannien och Australien

Våra internationella flyttfirmor

Våra internationella flyttfirmor kan underlätta din flyttstress. De har många års erfarenhet när det gäller att flytta till Schweiz. Vare sig du letar efter en flyttfirma med internationell flyttvana eller en firma med specifik vana av att flytta till Schweiz, så kan www.internationell-flytt.se hjälpa dig att hitta rätt företag för just dig.

100% obligationsfritt

Att använda www.internationell-flytt.se är helt gratis, och enkelt att använda. Fördelarna med att använda www.internationell-flytt.se är många. Genom ett enda knapptryck kommer vi att skicka dig upp till 6 offerter från internationella flyttfirmor, direkt till din mail.
Du kommer sedan att ta emot skräddarsydda erbjudanden från företagen inom kort. Den här tjänsten är helt kostnadsfri, så du har inget att förlora!

Recension

”Min erfarenhet av www.internationell-flytt.se är fantastiskt! Jag har hittat ett fantastiskt flytande företag. www.internationell-flytt.se tack för din hjälpsamma hemsida !! ”
M. George, flyttad från Kentucky till Schweiz 29/07/2017
Resultat: (9/10) 

”Jag var väldigt nervös för mitt drag till Schweiz, men tack vare omlokaliseringar var internasjonal.dk allt bra. Jag hittade en bra mover, bra jobb! ”
L. Whyzo flyttade från Singapore till Schweiz 22/07/2017
Resultat: (8/10) 

Är du ett rörligt företag?