Flytta till Spanien

Ska du flytta till Spanien?

Att flytta till Spanien är inte billigt. När du använder dig av www.internationell-flytt.se kan du begära offerter från upp till 6 olika företag, helt gratis! Genom att ta emot flera offerter kan du enkelt jämföra priser och tjänster från de olika firmorna och hitta den firman som erbjuder dig bäst service och pris för din flytt.

Varför ska du använda internationellflyfly.se för ditt internationella borttagning till Spanien

– De rörliga företagen har många års erfarenhet av flyttning till Spanien;
– Undvik stressen och låt de rörliga företagen göra det hårda arbetet;
– De har kontakter i Spanien som kan göra ditt borttagning billigare.

Flytta till Spanien

Det fina vädret och de lägre kostnaderna för Spanien är mycket attraktiva för utländska medborgare. Därför har Spanien blivit ett av Europas hotspots.

Språk i Spanien
Spanska är Spaniens officiella språk, som även kallas Castilian. Över 72% av befolkningen i Spanien talar spanska, men vissa regionala språk i Spanien har också en gemensam status.
Galicien, som är medarbetare i Galicien, talas också i Furstendömet Asturien, Castilla y León. Katalanska talas i stor utsträckning i Katalonien och Balearerna. Det är också erkänt i Aragonien och Valencia. Det tredje medofficiella språket är baskiska är det enda icke-romanska språket i Spanien och är populärt i Baskien och Navarra.

NIE-nummer
Människor som vill arbeta och bo i Spanien måste ha ett NIE-nummer, vilket efterfrågas för eventuella skatteaktiviteter som att öppna ett bankkonto. Människor kan ansöka det genom att få ett Gestor, men det kostar mer än 100 euro. Människor kan gå till polisstationen och fylla i en engelsk ansökningsblankett (gratis). Du borde ta ditt ursprungliga pass och en fotokopia med dig. Du kan få NIE-numret efter 4 veckors ansökningsdatum.

Personnummer
Att få ett personnummer i Spanien är inte alltför komplicerat. Du kan gå till något socialförsäkringsbyrå och fylla i Modelo TA.1-formuläret. Denna form är på spanska, men frågorna är väldigt enkla. Det innehåller saker som din namn, adress etc. Du måste ta ditt pass eller spanska uppehållstillståndskort.

Sjukvård i Spanien
På grund av ditt bidrag till det spanska socialförsäkringssystemet är du berättigad att få ett hälsokort och tillgången till folkhälsovårdssystemet i Spanien. Du måste dock ha ett personnummer i förväg. Då kan du använda flera tjänster, inklusive mentalvård, specialistvård och så vidare.

Populära flyttar till Spanien
Spanien är ett populärt resmål för personer från Storbritannien, USA och Argentina

Våra internationella flyttfirmor

Våra internationella flyttfirmor kan underlätta din flyttstress. De har många års erfarenhet när det gäller att flytta till Spanien. Vare sig du letar efter en flyttfirma med internationell flyttvana eller en firma med specifik vana av att flytta till Spanien, så kan www.internationell-flytt.se hjälpa dig att hitta rätt företag för just dig.

100% obligationsfritt

Att använda www.internationell-flytt.se är helt gratis, och enkelt att använda. Fördelarna med att använda www.internationell-flytt.se är många. Genom ett enda knapptryck kommer vi att skicka dig upp till 6 offerter från internationella flyttfirmor, direkt till din mail.
Du kommer sedan att ta emot skräddarsydda erbjudanden från företagen inom kort. Den här tjänsten är helt kostnadsfri, så du har inget att förlora!

Recension

”Tack för att du har hjälpt oss att hitta ett flytande företag som passar våra önskemål. Våra lådor levererades mycket snabbt och flyttarna var vänliga. ”
S. Lima, flyttad från London till Spanien 18/07/2017
Resultat: (7/10) 

”Jag var väldigt nervös för mitt flytta till Spanien, men tack vare www.internationell-flytt.se var allt bra. Jag hittade en bra mover, bra jobb! ”
N. Brova, flyttad från Milano till Spanien 09/08/2017
Resultat: (9/10) 

Är du ett rörligt företag?