Flytta till Storbritannien

Ska du flytta till Storbritannien?

Att flytta till Storbritannien är inte billigt. När du använder dig av www.internationell-flytt.se kan du begära offerter från upp till 6 olika företag, helt gratis! Genom att ta emot flera offerter kan du enkelt jämföra priser och tjänster från de olika firmorna och hitta den firman som erbjuder dig bäst service och pris för din flytt.

Varför ska du använda internationellflyfly.se för ditt internationella borttagning till Storbritannien

– De rörliga företagen har många års erfarenhet av flyttning till Storbritannien;
– Undvik stressen och låt de rörliga företagen göra det hårda arbetet;
– De har kontakter i Storbritannien som kan göra ditt borttagning billigare.

Flytta till Storbritannien

Där människor flyttade från till Storbritannien

Vad du borde veta om ..

Kostnad för bostad i Storbritannien
Kostnaden för bostad i Storbritannien är övergripande hög, särskilt i London.

Låga kostnader i Storbritannien
Kostnader som är genomsnittliga eller låga jämfört med andra länder är kläder, utbildning, sjukvård, uteservering, sport och hotellkostnader.
Att få saker till ditt hem som möbler är av lägre kostnad i Storbritannien jämfört med andra länder. Livsmedel är övergripande billiga e i Storbritannien, det beror mycket på var du handlar och i vilket område du bor.

Höga kostnader i Storbritannien
Vissa grundläggande behov i livet som bostäder är av hög kostnad i Storbritannien. Husen i London-området är överlag mycket prisvärda. Detta inkluderar kostnader för el, bränsle eller gas, vatten och skatter. Transport är inte billigt också. Om du bor i London-området, tar tunnelbanan eller ”röret” det billigaste sättet att resa.
Kommunikationskostnader som telefonkostnader och internet är inte billiga i Storbritannien jämfört med andra länder.
Allmänna servicekostnader är också höga i Storbritannien, till exempel om du behöver en rörmokare. Genom att jämföra citat för att förbättra ditt hem kan du spara pengar.

Internationella skolor i Storbritannien
Det finns många internationella skolor i Storbritannien att välja mellan. Några av skolorna är helt inriktade på barn som kommer från Amerika eller Frankrike. Vi rekommenderar att du väljer en skola 9 till 6 månader innan du flyttar till Storbritannien. De flesta skolor ligger i London.

Invandring till Storbritannien
Vanligtvis kan brittiska visumtyper delas in i fem grupper:

Grupp 1
• Allmänna (högutbildade migranter)
• Entreprenörer
• Investerare
• Post studiearbete
Grupp 1 är ett punktbaserat system. När du har visum 1 kan du ansöka om arbete i Storbritannien och ta upp egenföretagande eller affärsmöjligheter. Det finns några fall där du inte behöver söka under poängsystemet:

• Du är medborgare i de brittiska utomeuropeiska territorierna
• Du är medborgare i EES eller Schweiz
• Du är medborgare i landet som är behörig att stanna i Storbritannien och minst en av din farföräldrar föddes i Storbritannien
• Det finns inga provisioner och tidsfrister i samband med din vistelse
På vissa webbplatser kan du också beräkna dina ungefärliga poäng. På så vis kan du se dina potentiella chanser före din ansökan.

Grupp 2
• Allmänt (personer med arbetssökande)
• Intra företagsöverföring
• Sportpersonal
• Ministerns religion

Sökande för denna viseringstyp måste vara anställd av ett brittiskt företag. Om du inte har något jobb att höra, överväg att använda Grupp 1-programmet.

Grupp 3
• Lågutbildade arbetare

Gruppvisum är generellt för tillfälliga invandrare som börjar ett säsongsbeteende jobb i Storbritannien.

Grupp 4 • Elever

För en ansökan om grupp 4 visum måste studenten vara i registret för ett brittiskt universitet eller ett utbildningsinstitut.

Grupp 5
• Ungdomsrörlighet

Visumet är för ungdomar som vill komma till Storbritannien och uppleva brittiskt liv. Regeringen tillkännager årligen flera länder och platser som deltar i detta system. Ungdomar från dessa länder kan resa till Storbritannien. I detta fall kommer din regering att vara din sponsor för denna tidsperiod.
Om du är medborgare i EES eller Schweiz behöver du inte ansöka om visum.

Boende och egendom i Storbritannien
För att identifiera varje enskild individ kräver den brittiska regeringen av organisatoriska och skattemässiga skäl att varje invandrare ansöker om ett nationellt försäkringsnummer (NIN).
Dessutom behöver myndigheterna HM Revenue & Customs och Arbets- och Pensionsdepartementet din NIN att kunna följa dina färdiga bidrag. För det måste du ordna ett möte med ”Job Center Plus”.

Våra internationella flyttfirmor

Våra internationella flyttfirmor kan underlätta din flyttstress. De har många års erfarenhet när det gäller att flytta till Storbritannien. Vare sig du letar efter en flyttfirma med internationell flyttvana eller en firma med specifik vana av att flytta till Storbritannien, så kan www.internationell-flytt.se hjälpa dig att hitta rätt företag för just dig.

100% obligationsfritt

Att använda www.internationell-flytt.se är helt gratis, och enkelt att använda. Fördelarna med att använda www.internationell-flytt.se är många. Genom ett enda knapptryck kommer vi att skicka dig upp till 6 offerter från internationella flyttfirmor, direkt till din mail.
Du kommer sedan att ta emot skräddarsydda erbjudanden från företagen inom kort. Den här tjänsten är helt kostnadsfri, så du har inget att förlora!

Recension

”Jag var väldigt nervös för mitt drag till Storbritannien, men tack vare omlokaliseringar var www.internationell-flytt.se allt bra. Jag hittade en bra mover, bra jobb! ”
M. Fontaine, Flyttad från Paris till Storbritannien 08/07/2017
Resultat: (10/10) 

”Vi letade efter ett flytande företag som kan organisera vårt drag från Melbourne till Storbritannien. Tack vare www.internationell-flytt.se har vi hittat ett mycket bra flyttföretag. ”
W.Ugle flyttade från Melbourne till Storbritannien 04/08/2017
Resultat: (8/10) 

Är du ett rörligt företag?