Flytta till USA

Ska du flytta till USA?
Att flytta till USA är inte billigt. När du använder dig av www.internationell-flytt.se kan du begära offerter från upp till 6 olika företag, helt gratis! Genom att ta emot flera offerter kan du enkelt jämföra priser och tjänster från de olika firmorna och hitta den firman som erbjuder dig bäst service och pris för din flytt.

Undvik att stressa
Du kan spara både tid och pengar genom att använda www.internationell-flytt.se. När du begär en offert skickas den direkt till flyttföretagen som du har valt att få offerter från.

Hur www.internationell-flytt.se funkar

Fördelar med att använda www.internationell-flytt.se
•Du sparar tid och pengar!
•100% obligationsfritt
•Jämför enkelt i bara några enkla steg
•Ta emot skräddarsydda offerter direkt
•Få ut det mesta av din flytt!

Populära destinationer för internationell flytt

Statistik visar att de populäraste destinationerna för flytta till USA är Minnesota, California, Illinois, Washington och Michigan .

Att flytta till USA

Green Card
Green card är ett slags ID-kort som du kommer att behöva om du vill bo och jobba i USA pemanent. När immigrering kommer på tal så refererar ett Green Card även till att processen av ett medborgarskap är igång.

Om du lämnar USA i mer än 12 månader
Om du lämnar USA i mer än 12 månader så måste du ansöka om tillstånd att komma tillbaka igen, annars kan du förlora ditt amerikanska medborgarskap.

Skicka in din adress
När du flyttar till USA, tänk på att meddela din nya adress till DHS (Department of Homeland Security United States) inom 10 dagar efter att du flyttat.

PTIN (Preparer Tax Identification Number)
PTIN id är ett id-nummer som alla amerikanska medborgare behöver. Det används för amerikansk skatteåterbäring, returneringar, Internal Revenue Service (IRS) eller för socialnämndens administration.

Våra internationella flyttfirmor

Våra internationella flyttfirmor kan underlätta din flyttstress. De har många års erfarenhet när det gäller att flytta till USA. Vare sig du letar efter en flyttfirma med internationell flyttvana eller en firma med specifik vana av att flytta till USA, så kan www.internationell-flytt.se hjälpa dig att hitta rätt företag för just dig.

100% obligationsfritt

Att använda www.internationell-flytt.se är helt gratis, och enkelt att använda. Fördelarna med att använda www.internationell-flytt.se är många. Genom ett enda knapptryck kommer vi att skicka dig upp till 6 offerter från internationella flyttfirmor, direkt till din mail.
Du kommer sedan att ta emot skräddarsydda erbjudanden från företagen inom kort. Den här tjänsten är helt kostnadsfri, så du har inget att förlora!

Recension

”Det var väldigt lätt att hitta en flyttfirma genom www.internationell-flytt.se, och de hade även koll på allt jag behövde veta för att bli medborgare och komma tillrätta i Chicago.”
H. Grönberg Flyttade från Karlskona till Chicago 14/04/2017
Resultat: (9/10)

”Jag trodde att det skulle vara jobbigt och tidskrävande att hitta rätt flyttfirma eftersom det var en stor flytt, men det gick fort att hitta rätt och de hjälpte mig verkligen hela vägen från dörr till dörr.”
K. Larsson Flyttade från Stockholm till Los Angeles 05/04/2017
Resultat: (9/10) 

Är du ett rörligt företag?