Internationell möbelflytt

Begär offerter för möbelflytt!

Behöver du flytta dina möbler utomlands?
Om du ska flytta till ett annat land så behöver du alltid packa några extra väskor. Om du däremot vill flytta ditt kontor eller dina möbler, behöver du troligtvis professionell flytthjälp av en flyttfirma som är specialiserad inom möbelflytt.

Offerter för din möbelflytt
I ett enda klick kan du begära offerter från internationella flyttfirmor som har specialiserat sig på möbelflytt. Att använda internationella-flyttfirmor.se är det snabbaste och enklaste sättet att få offerter från flyttfirmor som är experter inom området.

Allt du behöver göra är att välja vart du ska flytta från, din destination och slutföra formuläret. Din förfrågan skickas då till flyttfirmorna och de kommer att kontakta dig direkt med ett skräddarsytt erbjudande som passar just dina behov.

Hur www.internationell-flytt.se funkar

Fördelar med att använda www.internationell-flytt.se

  • Expertis inom logistik
  • Know How inom flytt och packning
  • Försäkran om korrekt hantering i båda ändar

Använd professionell hjälp

Att flytta runt hörnet på kvarteret kan funka bra med några vänner och en trailer, men det behövs lite mer när det gäller att flytta till ett annat land. Den här hemsidan kan hjälpa dig att lätta på oron över en säker transport av dina saker. Du sparar inte bara tid och pengar genom att använda Intlmovers.com, utan du slipper också stress!

Logistik

Internationella flyttfirma är specialiserade inom logistik, och internationella regulationer. De kommer inte bara att förse dig med information om hur du bäst packar och transporterar dina saker, utan de hjälper även till med att spåra dina saker genom hela transportprocessen. De är dessutom medvetna om lokala regler och lagar så att du slipper krångla med onödigt pappersarbete.

Populära destinationer för internationell flytt

Statistik visar att de populäraste destinationerna för internationell flytt är Storbritannien, Förenta Staterna, Australien, Frakrike och Iran.

Populära destinationer

Servicevärde

När du förbereder dig för internationell flytt är det en god idé att jämföra flera olika flyttföretag, inte bara för att jämföra priser utan också de olika tjänsterna de kan erbjuda som passar just dig.

Detta kan till exempel vara:

  • Packhjälp
  • Speciell hantering av till exempel ömtåligt gods, antikt gods mm.
  • Magasinering

Kommentarer

Internationell flytt från Sverige (Stockholm) till Kenya (Mombasa)
”Jag var lite osäker på hur det skulle gå att hitta ett bra flyttföretag som kunde flytta mitt bohag ända till Kenya, men på den här hemsidan fanns det många som kunde erbjuda mig bra service för en långdistansflytt. Allt gick snabbt och smidigt och de hjälpte mig på bästa sätt!”
J. Fredriksson – 18/02/2017
Värdering:  (8/10) 

Internationell flytt från Sverige (Stockholm) till Canada (Ottowa)
”Innan jag bestämde mig för att flytta så ville jag först vara säker på att jag kunde hitta en bra firma som jag kunde lita på. Det var ju ingen liten flytt jag skulle ge mig på! Firmorna kontaktade mig omgående efter att jag begärt offerter via den här hemsidan, och jag kunde känna mig säker på att jag valde rätt. Rekommenderas!”
A. Göransson – 23/01/2017
Värdering:  (10/10) 

Internationell flytt från Sverige (Karlskona) till USA (Florida)
”Jag visste inte riktigt hur jag skulle bära mig åt för att hitta en flyttfirma för att flytta mina grejer ända till USA, men efter lite sökning på Google så hittade den här hemsidan och bestämde mig för att testa. Det gick snabbt att begära offerter, och företagen var snabba på att svara! Jag fick hjälp med flytten ända till mitt nya boende i Florida, och de var även väldigt kunniga på de gällande lagarna i landet. Kanon!”
D. Karlsson – 12/01/2017
Värdering:  (9/10) 

Är du ett rörligt företag?