Utlandsflytt

Få gratis offerter från internationella flyttfirmor!

Ska du flytta utomlands?
Hitta rätt flyttfirma för din utlandsflytt! Slösa inte tid och energi med att springa omkring och leta. Med ett enda klick kan du få offerter från internationella flyttföretag snabbt och enkelt. Flyttfirmorna kommer att kontakta dig direkt så att du kan fatta rätt beslut för din flytt.

Läs på
Det är alltid en god idé att läsa på lite innan eventuella affärer. När du begär offerter via www.internationell-flytt.se, kan du jämföra olika priser och tjänster som erbjuds från ett antal internationella flyttfirmor och fatta rätt beslut.

Hur www.internationell-flytt.se funkar

Fördelar med att använda www.internationell-flytt.se

•Spara tid och pengar!
•Inga förpliktelser
•Jämför enkelt i bara 3 steg
•Ta emot skräddarsydda offerter direkt
•Få ut det bästa för dig!

Populära destinationer för internationell flytt

Statistik visar att de populäraste destinationerna för internationell flytt är Storbritannien, Förenta Staterna, Australien, Sydafrika och Kanada.

Att jämföra flyttfirmor

Att flytta utomlands är ett stort steg och det är inte något man gör ofta. Man vill vara säker på att man har anlitat kompetent och pålitlig hjälp för sin flytt. När du jämför offerter från olika flyttfirmor ska du vara noga med att du även jämför deras tjänster så att du kan försäkra dig om att du blir nöjd.

Detta innebär att du bör kolla med varje flyttfirma exakt vilken service de erbjuder dig och vilka tjänster som ingår så att du är medveten om deras priser.

Kommentarer

Internationell flytt från Sverige (Östersund) till Nya Zeeland (Christchurch)
”En lång flytt, som inte blev så omständig alls tack vare att jag lätt kunde klicka till mig flyttofferter snabbt och smidigt. Jag hade mycket att göra på sidan om, och flyttfirman som jag valde via hemsidan tog hand om allt, och till en bra pris! Tackar så mycket.”
T. Wilhelmsson – 07/02/2012
Värdering: (10/10) 

Internationell flytt från Sverige (Nyköping) till USA (Los Angeles)
”Äntligen en hemsida med vettiga företag! Jag hade kollat runt på flera andra sidor men fick inte några bra prisförslag som kändes seriösa. Flytten gick som den skulle och jag är jättenöjd. Seriösa flyttfirmor och en bra tjänst!”
A. Holmgren – 14/01/2012
Värdering: (9/10) 

Internationell flytt från Sverige (Lerum) till Singapore (Singapore)
”Jag är nöjd! Jag jobbar mycket så jag hann inte leta företag på egen hand utan begärde en handfull offerter direkt via www.internationell-flytt.se, och det sparade mig mycket tid och säkerligen pengar också! Jag fick tag på en bra firma som flyttade mitt bohag efter mina önskemål och det sköttes bra. Tack!”
P. Storm – 09/01/2012
Värdering: (9/10) 

Är du ett rörligt företag?